Tecnología aplicada a la piscina.

Sense clor. No més ulls vermells.

Equips per a piscines comunitàries

Amb els millors equips del mercat

Benvingut al fascinant món de la piscina i el tractament d’aigües

A Hidroblau ens hem especialitzat en buscar solucions tecnològiques pel tractament de l’aigua de les piscines. Els nostres equips no utilitzan clor ni productes químics, i regulan de manera automàtica el nivel de ph, deixant temps per l’oci i poder disfrutar.

Rehabilitación de piscinas

Rehabilitació

Oferim els millors preus en rehabilitació per a piscines. T’assessorem en l’elecció de materials i de tecnologia.
Mantenimiento piscinas

Manteniment

Prou d’alergies, otitis i ulls vermells, els nostres sistemes de cloració salina generan aigua salada apta per a tothom.
Piscina inteligente

Més plaer i menys treball
“Piscina intel.ligent”

Els nostres equips s’encarragarán mantenint els nivells òptims de Ph i desinfectant en tot moment.

Sobre Pisciblau + 12 anys d’experiència.

Pisciblau és una empresa dedicada a la construcció i rehabilitació de piscines, tant d’obra, liner com fibra, així mateix ens ocupem de reparar o canviar tot el sistema de filtració, ja siguin bombes, filtres, sílex, vidre filtrant o quadres elèctrics.

A Pisciblau ens preocupem d’oferir al client materials d’alta qualitat i assessorar-lo sobre les diferents opcions que hi ha al mercat, ja que en ser un producte molt desconegut per a la majoria d’usuaris és fàcil enganyar-se amb ofertes marejants que circulen per la xarxa , per alguna cosa portem més de 17 anys al mercat.

Apostem molt fort pels sistemes alternatius al clor convencional (pastilles) per tractar l’aigua de la seva piscina, com són l’ELECTRÒLISI SALINA i la HIDRÒLISI , ja que és el futur immediat pels grans avantatges que suposen per als banyistes, oblidant-se per sempre de aquella olor tan desagradable que produeix el clor, i sense haver de patir per la pell resseca.

També assessorem al client sobre les diferents opcions per a la neteja de la seva piscina, ja siguin NETEJAFONS ELÈCTRICS o SISTEMES DE NETEJA INTEGRATS a la mateixa (Pool Valet)

Els nostres Equips

Disposem d’una amplia gamma d’equips per oferir-li la solució més adient a les seves necessitats. Al instal.lar qualsevol equip de la nostre gamma, estem conseguint un CONTROL EXHAUSTIU, tant de la piscina com dels diferents auxiliars que puguin haver al seu jardí (llums exteriors, reg automàtic, llums de piscina, filtració, bomba de calor, etc…

Cloración Salina

Cloració Salina

Instal.lant un equip de cloració salina, ja no caldrà afegir més clor a la piscina, ja que automàticament ens generarà el deinfectant (hipoclorit sódic) necessari per mantenir-la en perfecte estat.
Cloración Salina Plus

Cloració Salina Plus

Instal-lant un equip de cloració salina plus amb electrodes de Cu/Ag (coure/plata) ja no caldrà afegir ni clor ni antialgues ni floculant a la seva piscina.
Hidrólisis

Hidròlisi (l’EQUIP ESTRELLA) 3 en 1

Instal.lant un equip d´Hidròlisi amb electrodes de Cu/Ag gaudirà d´una piscina a base de desinfectants naturals amb un aigua inocua i transparent, sense preocupar-se del manteniment.
Para Piscinas Comunitarias

Piscines comunitàries

Instal.lant un equip Station per piscines comunitàries no tindrà que tirar mès químics dins la piscina ni posar més clor als skimmers, ja que l´equip ho farà de manera automàtica.
El podem ajudar?
No s’en vagi amb dubtes, truqu’ins al 678 74 01 50 o envii-ns un correu a info@hidroblau.com. Li respondrem lo més aviat posible.