Hidrólisis

HB-Station, La nostra Solució per a Piscines Públiques i Comunitàries

R

Oblidi's del manteniment

HB-Station de Hidroblau funciona sol , controlant els nivells de PH automàticament.

R

La millor aigua per als seus clients

El nostre equip dossificarà sempre la quantitat de desinfectant necessari per a la seva piscina, aconseguint una qualitat d’aigua insuperable.

R

Fácil manejo

Descobreixi com funciona

HB-Station per a piscines comunitàries

HB-Station és el nostre equip per a comunitats grans que busquin automatitzar la piscina (per complir amb la llei) i no vulguin tenir un gran desemborsament econòmic. Mesura i controla la qualitat de l’aigua amb màxima precisió activant automàticament els ajustos necessaris a cada moment. Injecta CLOR o PH indistintament segons necessitat. És ideal per a piscines de comunitats o públiques, hotels, càmpings, etc…

La seva instal·lació és molt fàcil i amb prou feines requereix manteniment:

Instalación Piscinas Públicas

Instal.lació

El nostre equip HB-Station per a piscines comunitàries s’instal·la en qüestió d’hores en qualsevol tipus de piscina. A més, requereix d’un treball mínim per part dels nostres operaris.

Instalación Piscinas Comunitarias

Posta en Marxa

HB-Station és el nostre equip recomanat per a piscines públiques i comunitàries per la seva facilitat d’ús. Una vegada realitzada la instal·lació podrà gaudir de la seva piscina amb aigua equilibrada, neta, i confortable.. HB-Station elimina algues, bacteris i altres agents contaminants.

Instalación Cloración Salina

Més Plaer i Menys Feina

Amb HB-Station vostè i els membres de la seva comunitat només han de tombar-se i gaudir de la seva piscina. HB-Station s’encarregarà de mantenir l’aigua neta i perfecta, mantenint-l’ho informat en tot moment.

El podem ajudar?
No s’en vagi amb dubtes, truqu’ins al 678 74 01 50 o envii-ns un correu a info@hidroblau.com. Li respondrem lo més aviat posible.

Per què utilitzar HB-Station?

HB-Station està dissenyat de tal manera que només mirar el display, ja tinguem tota la informació necessària per conèixer l’estat de la nostre piscina. L’equip funciona de manera automàtica, conseguint que sempre tingui un aigua perfecta i cristal.lina d’aquesta manera vostè estalvia temps i diners.

R

Controla la qualitat de l'aigua

R

Dossifica automàticament clor i Ph segons necessitat

R

Display gran i intuïtiu

R

Controli a distància la piscina amb el seu mòbil

R

Fàcil de gestionar

R

Instal·lació ràpida

No esperi més

Truqui’ns i l’assessorarem o ben enviï’ns un correu i li confeccionarem un pressupost a mida i sense compromís.

También con Agua de Mar

Per a piscines comunitàries.

Para Piscinas Privadas

Per a piscines privades.